Христо Иванов: Изпуснахме Ботев, но животът продължава

Вратарят на Етър Христо Иванов даде мнението си след равенството с Ботев (Пловдив). Двата тима не си вкараха и завършиха при резултат 0:0.

Етър изпусна Ботев (Пловдив) във Велико Търново (видео)

“Изпуснахме Ботев, но животът продължава, трябва да материализираме положенията си. Всвеки знае, че когато играеш за спасение от прекалено голямо желание и неспокойствие води до тези пропуски, но съм сигурен, че това няма как да е постоянно.

Искам да поздравя колегата на другата врата, който имаше повече работа от мен. Без положения пред твоята врата е още по-трудно, но мисля, че се справихме добре. Надявам се следващия път да вкараме гол и да победим дори и с 1:0.

Имаме доста време да работим и се надявам след това да продължим възходящо. Силно се надявам тази почивка да е ползотворна. Да се върнат контузените играчи и дано с тяхното връщане отборът да стане доста по-боеспособен”, заяви вратарят.

Относно предстоящите квалификации на националния ни отбор, Иванов заяви:

“Искам да бъда по-позитивен от останалите. Започваме с три много добри отбора. Имаме опитни и млади футболисти. Всеки има своите възможности и нека им дадем спокойствие и да покажат какво могат. Те имат потенциала”, заяви стражът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти