Вегас се върна на победния път при визитата си на Сан Хосе

Джонатан Марчесо вкара първия от трите гола за Вегас Голдън Найтс при числено превъзходство при успеха на тима с 3:1 като гост на Сан Хосе Шаркс в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

Това беше първи домакински мач за Сан Хосе от близо година насам, след като те започна своя сезон с 12 поредни гостувания, заради забраната на властите в Сан Хосе за провеждане на спортни мероприятия, дори и те да са без публика.

Марк Стоун и Чандлър Стивънсън също бяха точни за Вегас, а Марк-Андре Флюри спаси 24 изстрела.

Томас Хертъл се разписа за тима на Шаркс, който допусна своето осмо поражение в 13 мача през сезона.

Сейнт Луис победи Аризона с 5:4 след продължение, а Майк Хофман реализира победния гол в 1:49 минута на допълнителното време.

Това е шести от седем поредни мача между двата тима. До момента отборите имат по три успеха, а най-дългата серия в редовния сезон в историята на НХЛ ще завърши в понеделник.

Иван Барбашев се отличи с гол и асистенция за победителите, а Кайл Клифърд и Зак Санфорд също се разписаха. Джордан Кайру изравни за 4:4 5:37 минути преди края на редовното време.

Ню Йорк Айлендърс победи Бостън с 4:2 след два гола на Жан-Габриел Паго и по един на Матю Барзал и Джордан Ебърли.

Брад Маршан и Патрис Бержерон бяха точни за Бостън.

Тампа Бей разгроми Флорида с 6:1, а Монреал спечели срещу Торонто с 2:1 с победен гол на Брендън Галахър 3:07 минути преди края.

Винсънт Трочек вкара единствения гол при дузпите за успеха на Каролина срещу Далас с 4:3.

Чикаго победи Кълъмбъс с 2:1 след продължение с гол на Алекс ДеБринкат 35 секунди след началото на допълнителното време.

Отава спечели срещу Уинипег с 2:1, Детройт надделя над Нешвил с 4:2, а Ванкувър победи Калгари с 3:1.

Още от Зимни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти