Солскяер очарован от дебюта на Ван де Беек (видео)

Новият халф на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек записа пълни 90 минути във вчерашната контрола на тима срещу Астън Вила в Бирмингам, която се игра при закрити врата. Тимът на Оле Гунар Солскяер загуби с 0:1. Мениджърът обаче остана очарован от показаното от нидерландеца, който преди дни беше закупен от Аякс. “Може би играта на Дони беше най-големият ни плюс на терена - заяви Солскяер пред MUTV. - Той успява толкова добре да намира празните пространства и с движението си да се оказва на нужната позиция. Много съм доволен от него.”Норвежецът похвали още вратаря Дийн Хендерсън и 18-годишния бранител Теден Менги, който е юноша на клуба.

В тази проверка “червените дяволи” бяха без 16 футболисти от първия тим, което наложи включването на доста резерви и юноши. Срещата на отбора от първия кръг в Премиър лийг беше отложена заради удълженото участие на тима в Лига Европа. Първият двубой на Юнайтед от Премиър лийг е срещу Кристъл Палас на 19 септември.

Съставът на Манчестър Юн срещу Астън Вила:

Хендерсън (75-Грант), Далот (70-Уилямс), Фосу-Менса, Магуайър, Шоу, Мактоминей (45-Галбрейт), Ван де Беек, Лингард, Рашфорд (75-Еланга), Джеймс, Игало (61-Менги)

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти