Мрачните прогнози за COVID-19 са бетонирали позицията на Юнайтед за Санчо

Мрачните прогнози за COVID-19 са бетонирали позицията на Юнайтед за Санчо
Юнайтед направи голяма стъпка по пътя към реализирането на цел №1
Юнайтед направи голяма стъпка по пътя към реализирането на цел №1

Голямата вероятност от настъпването на втора вълна от коронавирус е накарала ръководството на Манчестър Юнайтед категорично да реши, че в никакъв случай няма да плати исканите от Борусия (Дортмунд) над 100 млн. паунда за Джейдън Санчо, пише Sun. Цяло лято двата клуба дори не са близо до споразумение, след като и от двете страни упорстват.

Според последните информации преди дни Юнайтед са се договорили с английския национал на личните му условия и обмислят как да убедят колегите им от Германия да занижат цената. През изминалите няколко седмици на “Олд Трафорд” са обсъждали различни варианти, но с напредване на времето и на фона на прогнозите на Световната здравна организация са заключили, че толкова много пари няма да дадат.

Заради наближаващия зимен сезон е налице реална опасност от налагането на нови стриктни правила за изолация. Това ще означава край на надеждите за завръщане на фенове по стадионите, което веднага ще удари по финансовото състояние на клубовете. Така отборите ще се нуждаят от спестявания - още повече, че няма гаранция кога проблемът ще бъде разрешен.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички