Пеев на лагер с жената

Футболистите на руския Амкар имат възможност да вземат на подготвителния лагер в Анталия съпругите и приятелките си. "Присъствието им повече помага, отколкото пречи", казва ветеранът в отбора Георги Пеев. В интервю за сайта Чемпионат българският играч разкрива, че това е обичайна практика в клуба. "Предишните треньори винаги са ни разрешавали да бъдем с жените си, сегашният сам ни предложи: Ако искате... Искаме, разбира се! Когато любимият човек е до теб, и настроението се повишава, и натоварванията се понасят по-леко", споделя Пеев, който скоро ще навърши 36 години, но казва, че колкото повече приближава краят на кариерата му, толкова повече му се иска да играе още.В интервюто му напомнят думите на предишния треньор на Амкар Славолюб Муслин, който беше казал по негов адрес, че човек трябва да знае кога да напусне сцената с достойнство.

"Какво да ви кажа. Ще цитирам един израз - "Убий глупака с мълчание". Муслин има лошо отношение към всички над 30. Още с идването си започна да пренебрегва ветераните, а в същото време пред медиите се оплакваше, че отборът не върви защото играел с младите. Да сте виждали отбор, който успява, като налага едновременно 10-11 юноши.

Няма и да видите. Затова се и скарахме с помощника му Гуренко. Вкарах два победни гола и ме изхвърлиха от отбора. Дори ме нямаше и в резервите. Подобна ситуация имах и в Динамо (Киев), но там конкуренцията е жестока. Муслин освен това излъга, че съм се прибрал в България за два месеца без негово знание. Истината е, че бях за девет дни с негово разрешение", продължава с разкритията си Пеев.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти