Шефът на Монтана: Не подкрепям твърдения за черно тото

След бързата победа на Монтана (Монтана) над Миньор (Перник) с 3:0  (25:16, 25:14, 25:15) в мач от единадесетия кръг на Суперлигата и появилите се в последствие съмнения за симулативна игра и черно тото от страна на перничани, шефът на клуба от Северозападна България Стоян Костов заяви, че не подкрепя такива твърдения. Ето коментарът му за BGvolleyball.com по случая:

"Не подкрепям твърдения за черно тото. Това, какво е казал треньора Георги Петров е лично негово мнение. Не знам въз основа на какво говори тези работи, но аз ги опровергавам. Просто волейболистите на Миньор наистина играха много слабо. Но това е логично, те си имат проблеми и това се отразява. До последно можеше и мач да няма, тъй като не се знаеше дали ще пристигнат поради финансови трудности. Накрая състезателите дойдоха с три коли... Въпреки трудностите намерихме време и да се пошегуваме преди срещата, а перничани поискаха нашият кмет Златко Живков да им стане градоначалник..

Просто на този етап Миньор толкова си може. Преди време ние имахме такъв мач срещу Левски. Поведохме с 2:0, а Сините ни обърнаха набързо до 3:2 и ни биха. Тогава, трябваше ли да ни обвинят нас, че сме играли симулативно? Не трябва да се правят прибързани изводи от слабата игра на противника", допълни клубният шеф.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти