Джон Джоунс премина през неочакван тест преди UFC 182 (видео)

Джон Джоунс бе тестван от Атлетическата комисия на щата Невада (NAC) във вторник. По-малко от две седмици преди осмата поредна защитата на титлата си срещу Дейниъл Кормие, шампионът показа видео в своя профил в Instagram, в което се вижда как от NAC взимат кръв, за да я инспектират за забранени субстанции.

Краткото видео от кръвния тест

„Атлетическата комисия на щата Невада току-що се отби вкъщи и ми взеха кръв”, каза Джоунс. Той съобщи, че е уверен в това че е „чист” и, че единственото на което е подложено тялото му е на здрави тренировки и работа.

Най-вероятно и претендентът ще бъде посетен с такъв изненадващ тест преди битката им. Бившият олимпийски състезател в отбора на САЩ не е имал никога проблеми с това да бъде подлаган на такава процедура и никога не е бил хващан с нещо непозволено. Неговата реакция по случай това, че Атлетическата комисия и UFC започват по-сериозни проверки. отколкото преди относно кръвните тестове не е учудваща.

„Изненадващи тестове за непозволени медикаменти...супер! Точно като при Олимпийските игри!”, заяви Дейниъл в социалните мрежи.

Джоунс и Кормие ще влязат в клетката един срещу друг на 3.01.2015г. в Лас Вегас. Това се очертава да бъде едно от най-големите UFC представления и бива наричано “ Най-доброто, което ММА може да предложи на феновете”.

Джон Джоунс срещу Дейниъл Кормие – промо Видео:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти