Капитанът на Левски изгоря за Варна

Капитанът на Левски Веселин Минев, който носи лентата при отсъствието на контузения Владимир Гаджев, ще пропусне гостуването на Черно море този уикенд от 18-ия кръг на “А” група.

Причината затова е натрупването на жълти картони. Националът получи своето пето официално предупреждение при успеха с 4:0 над Монтана днес в срещата-реванш от осминафиналите на Купата на България. Той имаше четири в изиграните досега 16 двубоя в “А” група от началото на сезона.

Сблъсъкът с “моряците” на “Тича” е в събота от 12:30 часа. Единственият ляв защитник в състава на Иванов е Мики Орачев, но може там да играе и Пламен Димов, който се завръща след наказание. Вариант пред Гонзо също така е Аймен Белаид, който в Локомотив (Пловдив) игра на тази позиция, а Димов да си партнира с Борислав Стойчев.

Днешният двубой бе под № 145 за Минев с екипа на 26-кратните шампиони и 13-и за Купата на България, която печели през 2007 с Левски. Именно това е последният успех на тима в турнира, където е рекордьор по отличия - 26.

 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти