Владо Николов си изля душата във facebook

Паметната победа над Германия накара капитанът на националния отбор Владо Николов не само да си излее душата, но и да си направи своя страница във facebook!

Тази сутрин волейболният любимец на нацията явно все още под въздействието на адреналина от снощи, реши да се предаде на facebook-страстите и стартира своя лична страница в социалната мрежа:

Здравейте, приятели! След онова, което изживяхме всички снощи, реших, че трябва да бъдем по-често заедно и още по-близо. Защото само така българският национален отбор е силен! Аз - също! Благодаря на всеки един в "Арена Армеец" затова, че просто беше българин и подкрепяше България! Благодаря и на онези, които ги нямаше в залата, но тяхната положителна енергия от цялата страна ни зареди така, че да размажем Германия! Това е моята официална страница! Радвам се, че от тук нататък ще бъдем заедно и във Фейсбук така, както бяхме заедно и снощи! Ще ви бъда благодарен, ако до края на европейското първенство станем 10 000, за да направя тази страница наистина официална. Дори вярвам, че ще бъдем много повече, защото днес от волейбола в България се интересуват всички!

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BGГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ГЕРМАНИЯ - ТУК!!!

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти