Пламен Константинов: Тактически ги разцепихме!

Пламен Константинов: Тактически ги разцепихме!

Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов призна след страхотната победа с 3:0 над Германия на старта на Евроволей 2015, че тактически са ги разцепили. Ето още какво сподели Константинов:
България - Германия 3:0 
"Трудно се сдържат такива емоции. Но понякога такива емоции мисля, че помагат в такива мачове, за да се изхвърли напрежението от играчите. Така, че не винаги емоциите са нещо лошо. Сега ще ви кажа аз какво си мисля. Мисля си за мъката, която ни предстои срещу Чехия и Холандия, защото ние сме българи. Това е всичко, което ме притеснява днес. Моя работа е как ще ги мотивирам".
България - Германия 3:0 

"Видях една много прилична Холандия на много добро ниво и една млада Чехия, която без напрежение може да създаде проблеми, ако я подцениш. Мисля, че след тази победа над Германия, трябва да сме три пъти по-концентрирани в следващите два мача. Тази победа ни отваря пътя евентуално и теоретично към по-лесен противник след това, ни е твърде далеч да го мислим. Затова си мисля, че трябва да се концентрираме изцяло върху мача утре и после с Холандия".

"Тактически ги разцепихме".


СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ГЕРМАНИЯ - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти