Владо Николов си изля душата във facebook

Владо Николов си изля душата във facebook

Паметната победа над Германия накара капитанът на националния отбор Владо Николов не само да си излее душата, но и да си направи своя страница във facebook!

Тази сутрин волейболният любимец на нацията явно все още под въздействието на адреналина от снощи, реши да се предаде на facebook-страстите и стартира своя лична страница в социалната мрежа:

Здравейте, приятели! След онова, което изживяхме всички снощи, реших, че трябва да бъдем по-често заедно и още по-близо. Защото само така българският национален отбор е силен! Аз - също!

Благодаря на всеки един в "Арена Армеец" затова, че просто беше българин и подкрепяше България! Благодаря и на онези, които ги нямаше в залата, но тяхната положителна енергия от цялата страна ни зареди така, че да размажем Германия!

Това е моята официална страница! Радвам се, че от тук нататък ще бъдем заедно и във Фейсбук така, както бяхме заедно и снощи! Ще ви бъда благодарен, ако до края на европейското първенство станем 10 000, за да направя тази страница наистина официална. Дори вярвам, че ще бъдем много повече, защото днес от волейбола в България се интересуват всички!


СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ГЕРМАНИЯ - ТУК!!!

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти