Маркес, Милър и Байндър смениха моторите с крикет (Видео)

На прага на един от последните кръгове за сезона в Световния шампионат по мотоциклетизъм родният герой Джак Милър, новият носител на титлата Марк Маркес и шампионът в Moto3 Брад Байндър се захванаха с един по-различен спорт – крикет.

На емблематичния за Австралия стадион "Мелбърн Крикет Граунд", чийто капацитет е над 90 000 зрители и носи историческо културно наследство, някои от пилотите на MotoGP имаха честта да поиграят един от най-популярните спортове на континента.

 

Наскоро коронясаният с шампионска титла в MotoGP Маркес показа неособено добри умения в крикета в сравнение с южноафриканеца Байндър и Милър, но и тримата получиха съвети и обяснения от таланта в този спорт Гай Уокър и изиграха една истинска игра с два отбора от по 11 играчи. Веднага след като инингите приключиха и уроците бяха научени, пилотите свалиха каските, ръкавиците и екипировката и се качиха на върха на стадиона, от който се предоставя неописумо красива гледка към целия град. Мотоциклетът на Милър също бе качен отгоре, за да бъдат направени снимки.

 

След това те участваха в пресконференцията за предстоящото състезание от MotoGP, чиято програма може да видите тук.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти