Георги Братоев: Трудно се играе в тази зала в Монтана

Волейболистът на Нефтохимик 2010 Георги Братоев призна, че в първата среща от финалната серия с Монтана не е бил на необходимото ниво, но във втората ситуацията се е променила. Тимът от Бургас изравни мачовете след успех с 3:2.

"Нефтохимик се ядоса много. Вчера играхме много слабо. Днес играхме по-добре. Трудно се играе в тази зала. На мен тук ми е много неудобно да играя волейбол. Това не е оправдание, защото добрите състезатели не могат да си позволят да играят слабо, а аз вчера играх слабо. Днес беше по-добре и затова спечелихме", каза разпределителят на Нефтохимик 2010 пред BGvolleyball.com. 

"Този мач беше с двойно по-голямо качество от първия. Падна броят на непредизвиканите грешки, което е красота за волейбола", добави Братоев. 

Той похвали либерото на съперника Добромир Иванов за играта му в първата среща. "Добри направи феноменален мач. Извади топки на Николай, които досега в първенството никой не беше вадил. Но днес Николай беше много ядосан", каза Георги Братоев.

"Ние ще дадем всичко, за да приключим серията в Бургас. Ние сме се трудили, за да стигнем до тези мачове. Ще бъде трудно, интересно, но знам, че ще успеем да бием", завърши Георги Братоев. 

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти