Комплимент от Ибра

Шведската звезда Златан Ибрахимович похвали футболистите от националния отбор за представянето има на Мондиал 2018. "Тре кронур" стигнаха до четвъртфиналите, но загубиха с 0:2 от Англия. Въпреки това, Ибра остана впечатлен от възпитаниците на селекционера Яне Андерсон и им благодари с любопитен пост в Twitter.

"Всеки футболист от националния отбор трябва да получи Златна топка в Швеция. Това, което те направиха, ще бъде помнено вечно. Благодаря ви за шоуто", написа Златан, който обикновено използва хвалебствени слова единствено за себе си.

Преди мача Ибрахимович се хвана на интересен бас с Дейвид Бекъм. След като Швеция отстъпи на англичаните, Ибра ще трябва да дойде на “Уембли”, носейки тениска на "трите лъва", а на полувремето да похапне традиционното за Англия ястие риба с пържени картофки.

Междувременно, шведът продължава да бележи по терените в САЩ. Тази нощ той се разписа от дузпа за разгромния успех на Лос Анджелис Галакси с 4:0 над Калъмбъс Крю. Тимът на Ибра обаче е едва на 13-о място в класирането на МЛС.ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК!ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ШВЕЦИЯ ТУК!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти