Куртоа: Постигнахме целта си

Вратарят на Белгия Тибо Куртоа не скри задоволството си от победата над Англия. “Червените дяволи” се наложиха с 1:0 в битката за първото място в Група “G” на Мондиал 2018, а на осминафиналите ще срещнат Япония.

“Срещнаха се два отбора, които се отбраняваха отлично. Много искахме да вкараме поне един гол и да спечелим, затова сега сме щастливи. Не сме се съмнявали, че англичаните ще действат агресивно и ще ни създадат проблеми. Важното беше да играем така, както можем. Постигнахме целта си и имаме право да се порадваме”, сподели Куртоа. =

Халфът Торган Азар също сподели мнението си за двубоя. По-малкият брат на звездата Еден Азар беше титуляр и остави добри впечатления с представянето си.

“Хубаво е, че продължаваме да поддържаме ритъм и вървим напред само с победи. Не сме идеално сработени и това е нормално. За мен беше нещо ново да играем в такъв състав. Не беше лесно да си взаимодействаме точно, но в хода на мача нещата се получиха. Направихме каквото можахме, за да победим. Сега вече мислим за следващия мач”, коментира Азар. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА БЕЛГИЯ ТУК!

Още от Футбол свят

Виж всички