Евертън и Арсенал отегчиха новите си мениджъри (видео)

Евертън и Арсенал изиграха доста посредствен първи двубой от 18-ия кръг на Премиър лийг, след като завършиха 0:0 на "Гудисън Парк" в двубой, в който головите положения бяха истинска рядкост. Срещата бе изгледана на живо от новите мениджъри на отборите Микел Артета и Карло Анчелоти.

Фабиан Делф се завърна в състава на "карамелите", след като не бе играл от 3 ноември. Фъргюсън иначе направи три промени в сравнение с двубоя с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Мейсън Холгейт замени Майкъл Кийн в центъра на отбраната, а Джибрил Сидибе също започна отдясно на отбраната.

Цели пет промени направи Люнгберг в сравнение със загубата от Манчестър Сити. Букайо Сака, Давид Луис, Гранит Джака, Рийс Нелсън и Емил Смит-Роу бяха титуляри. Месут Йозил остана извън групата, а Николас Пепе и Александре Лаказет бяха сред резервите за началото. В 68-ата минута Ричарлисон проби добре в наказателното поле, след което върна към Калвърт-Люин не неговият удар бе блокиран самопожертвувателно от Торейра. ВАР провери евентуална игра с ръка, за каквато домакините претендираха, но дуза нямаше. След последвалия корнер имаше и игра с ръка на Уилок, но сигнал отново нямаше. В 78-ата минута Лаказет замени Обамеянг. Това не промени нищо. СТАТИСТИКА ТУК! МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти