Успешни профи дебюти за Джоана Нуамеруе и Пенчо Цветков в Пловдив

Джоана Нуамеруе направи успешен профеисонален дебют на голямата галавечер в Пловдив, чийто гвоздей е битката на Тервел Пулев - Дешон Уебстър. 

Джоана спечели с технически нокаут още в първия рунд, като безнаказано налагаше опонентката си Кристина Сварц, която пък дори веднъж не посмя да протегне ръката си. Впоследствие самата наша състезателка обясни, че вероятно Сварц се е уплашила от обстановката на голямата сцена и затова е била толкова пасивна.

 

Реферът Георги Иванов реши да сложи край на “мъките” на Сварц още преди края на първия рунд, защото беше безсмислено да се продължава.

 

Джоана направи чудесен дебют на професионалния ринг, като още преди седмица в студиото на Sportal TV обясни, че планира да се посвети изцяло на бокса, след като досега е тренирала таекуондо, кикбокс, танци и др.

В следващия двубой от телевизионната част на галавечерта Пенчо Цветков също ступа опитния латвиец Едгарс Калнарс и спечели с технически нокаут в първия рунд. Латвиецът два пъти бе пращан в нокдаун, но при втория реферът на ринга реши да сложи край, като Цветков се отличи с мощни десни крошета и леви прави.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти