Мениджърът на Кубрат Пулев: Еди Хърн, идваме! (видео)

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че няма как да се стигне до трети мач между Антъни Джошуа и Анди Руис.

Според него следващата битка на британския боксьор, който се завърна на трона в тежката категория, трябва да бъде срещу Кобрата.
Антъни Джошуа иска мегасблъсък с Кубрат Пулев през пролетта

“Надделя атлетизмът, надделя боксьорът, който наистина бе подготвен сериозно за вечерта. Говорят за трети мач, но това са празни приказки. Какво да кажат? Бяха всички много радостни. И самият Анди Руис беше, защото прибира доста добър хонорар. Да, разбира се, че ще говорят за трети бой, но това няма как да стане. Първо - беше трудно да го гледаме. Второ - разликата в килограмите, в размерите. Просто не беше много красива гледка 12 рунда. В момента имаме достоен съперник - най-добрия, най-силния. Върна се обратно на трона”, коментира Гоцев.

Кобрата изненадан от новината, че Джошуа иска да се бие с него: Идеално, аз съм готов
“Ако следите редовно Еди Хърн (промоутърът на Джошуа) и неговите изказвания, той ще говори, ще има ”шикалкавене”, както вие го наричате, но това е процесът на нашия бизнес - много преговори, много разговори. Еди, идваме!”, каза агентът на Кобрата. btvnovinite.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти