Хабиб: Макгрегър се държи като стара проститутка, неговото време отдавна е отминало

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов коментира поведението на Конър Макгрегър по време на пряко негово включване в “Инстаграм”. Орелът обсъждаше с феновете отменения двубой с Тони Фъргюсън, когато Макрегър поиска от него да го добави за съвместно излъчване. Хабиб обаче не го направи и вместо това изключи камерата.“Конър в моя “Инстаграм”? Знаеш ли какво мисля за това? Той се държи като стара проститутка, на която й липсва внимание. Неговото време отмина, предайте му от мен това”, заяви Нурмагомедов пред ESPN.Хабиб каза още, че никога не се оттеглял официално от двубоя срещу Тони Фъргюсън на 18 април и заяви, че трябва да знае мястото на битката преди да вземе решение. Първоначално тя трябваше да се състои в Бруклин, но този вариант отпадна заради световните ограничения за провеждане на големи събития заради пандемията от COVID-19. След отменянето на мача Фъргюсън отправи остри обвинения към Нурмагомедов, а в четвъртък същото направи и бившият шампион и съперник на Хабиб - Конър Макгрегър."Когато го разбих последния път, той каза, че кракът му е виновен или нещо подобно. Говореше, че не бил във форма, а как тогава сега е във форма?. Как? Макгрегър не може да направи нищо срещу мен. Той е нула в клетката. Какво направи срещу мен? Как изобщо може да говори за форма, когато му размазах физиономията.

Преди няколко дни той изпрати съобщение, което гласеше: "Ей хора, моля, погрижете се за семейството, бъдете в безопасност, стойте си вкъщи, правителството поиска от нас да останем у дома."

Сега той говори, че бил в добра форма и трябва да се бие. За мен това е фалшиво, винаги съм бил истински, може би някой ме харесва, може би някой не ме харесва. Това не е моя работа, но винаги съм бил истински. Този човек е фалшив, какво говорите, каква неговата форма? Той отива на някакъв остров и седи вкъщи по цял ден като уплашен от този коронавирус, но не говори за това.

Какво се случи на 6 октомври 2018 г.? Когато имаше шест месеца тренировъчен лагер той говореше много лоши неща, а след това се предаде като пиле. Докато аз съм във UFC Тони Фъргюсън ще е най-много временен шампион, а Конор винаги ще бъде №2. Той никога не може да направи нищо с мен. В клетката той е нула. Когато се бихме, какво направи той? Той направи нула”, каза още Хабиб Нурмагомедов.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти