Илия Петков: Имаме доста сериозен път пред нас

Националът Илия Петков сподели след загубата от Куба с 0:3 на турнира от Волейболната Лига на нациите в Любляна (Словения), че трябва да израстват с всеки мач и с всяка една тренировка, като имат доста сериозен път пред тях. Центърът допълни, че могат да се съревновават с Куба и са близо до тях.

Куба смаза България в Лигата на нациите
Куба смаза България в Лигата на нациите

"Разбира се, че е невероятно да играем като съперник като Куба и по-специално срещу Робертланди Симон. За всеки е трудно да играе срещу него. Всеки от отбора на Куба играе на много високо ниво. Хубаво е чувството да играеш срещу тях, но в крайна сметка загубихме. Имахме някои лесни топки, от които не се възползвахме и това направи разликата. Не успяхме да се възползваме от някои от нашите шансове", коментира Петков пред камерата на VolleyballWorld.

"Трябва да израстваме с всеки мач, с всяка една тренировка. Имаме доста сериозен път пред нас. В някои трудни ситуации успяваме да намираме решения, което е добре, но в лесните губим. Можем да се съревноваваме с Куба и сме близо до тях", каза още центърът на България.

Снимки: volleyballworld.com

Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички