31 души станаха съмишленици на волейболния Левски

31 души станаха съмишленици на волейболния Левски

31 души станаха част от волейболния Левски София, включвайки се в дарителска програма „Съмишленик“ в месеца на събитието „История на бъдещето“. С премиерата на филма за волейболистите на "сините" бе даден и официален старт на дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" за новия сезон.

31 съмишленици подкрепиха мисията на клуба в периода 15 май - 15 юни, като за този месец събраха 35 250 лева. Както бе обявено, в името на още по-големия успех на каузата, основният спонсор на ВК Левски София, Garitage Park, ще удвои всички приходи от дарителската програма, постъпили в месеца на "История на бъдещето". Така общата дарена сума за този месец става 70 500 лева.

Дарителската програма бе създадена през 2023 г.

Съмишлениците, ставащи част от "синьото" семейство, подкрепят директно клуба по пътя му за изграждането на "Най-добрата волейболна школа в Европа". Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки, включил се в нея, става "Съмишленик" на ВК Левски София и получава редица възможности и изненади от своето волейболно семейство - от безплатен достъп до всички домакински срещи на отборите на "Левски", вписване в "Стената

Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички