Чарлз Баркли ще се оттегли от телевизията през 2025 година

Чарлз Баркли ще се оттегли от телевизията през 2025 година

Членът на баскетболната Зала на славата Чарлз Баркли обяви, че след година ще приключи телевизионната си кариера. Баркли, който работи като анализатор в шоуто на телевизия TNT "Inside the NBA", разкри, че сезон 2024/2025 ще бъде последният му във втората му кариера.

Националната баскетболна асоциация преговаря за следващите си договори за права за излъчване, като Disney (ESPN), NBC, Amazon и Warner Bros. Discovery (TNT) се конкурират за три пакета. Новите сделки ще започнат през сезон 2025/2026, а Баркли каза, че не се интересува от преместване в други телевизионни мрежи.

"Няма да отида никъде, освен в TNT. Но взех решение, че независимо какво се случи, следващата година ще бъде последната ми по телевизията. Просто искам да кажа благодаря на моето семейство от НБА. Вие бяхте страхотни към мен. Изпълнен съм с радост и благодарност. Следващата година просто ще се пенсионирам след 25 години и исках да ви благодаря. Исках всички да го чуете първо от мен", заяви 61-годишният Баркли по NBA TV.

Следвай ни:

Още от Баскетбол

Виж всички