Радо Арсов пред Sportal.bg: След финала с Локо (Калининград) получих много предложения, но избрах Левски

Новият старши треньор на женския отбор на Левски София Радослав Арсов даде специално интервю за Sportal.bg, в което говори за най-успешния се сезон като треньор на Локомотив (Калининград) и защо избра да продължи кариерата си при "сините".

Радо Арсов подписа договор за 3 сезона с Левски София и ето какво сподели пред Sportal.bg:

Радо Арсов: Шампионската титла не е цел №1 пред Левски, имаме по-важна работа
Радо Арсов: Шампионската титла не е цел №1 пред Левски, имаме по-важна работа

“Да, съдбата ми се промени до много голяма степен след финала с Локомотив (Калининград). Играейки финал в Русия, това е най-големия успех в моята кариера до сега. Също много важен момент беше предложението, което получих за съвместна работа за по-дълъг период, както и няма да крия, че получих и доста различни предложения от различни държави, но аз съм здраво стъпил на земята и нямам някакви амбиции и мании да се възползвам от това нещо, а напротив. Седнахме да решим със семейството ми и ръководството на Левски София в този момент ме потърсиха. Много бързо обсъдихме проекта, много бързо си обяснихме един на друг кой какви неща може да предложи в проекта и ми направиха предложение. Всъщност това предложение от ръба на масата ме побутна след толкова дълги години да се върна отново в България вече като треньор с доста сериозен опит зад гърба си, мога да твърдя, и да бъда полезен в проекта Левски София. Така реших и за абсолютно нищо не съжалявам”, заяви Радослав Арсов в специално интервю за Sportal.bg.

Арсов: Прекрасно е повече отбори в България да работят професионално
Арсов: Прекрасно е повече отбори в България да работят професионално

“В Калининград получих най-голямото признание за работата си! След последната точка във финала започна вътрешната ми борба какви ще бъдат моите приоритети и как ще продължа по-нататък. За първи път се случи в руския шампионат на женски треньор да му предложат договор за 2 години. Това беше едно от условията ми. Те ми го предложиха, но аз исках да се прибера вкъщи при семейството ми във Франция, да си наредим градинката, както се казва, да решим кои са ни приоритети и да решим в края на краищата какво искаме да правим от тук нататък”, добави Радо Арсов.

8 Радослав Арсов е новият старши треньор на Левски София
Последвайте каналите ни в:

Снимки: Борислав Цветанов

Още от Волейбол

Виж всички