Еди Хол си намери съперник с неговите размери

Еди Хол си намери съперник с неговите размери

Тежкоателетът Еди Хол намери съперник, който да отговори на неговите сила и размери.

Бившият носител на титлата “Най-силния човек на света’ отново влезе в полезрението на медиите с битката срещу двама братя наведнъж на събитие на веригата “World Fight Leaguе” в Блекбърн през изминалия уикенд. Англичанинът се саморазправи със значително по-дребните братя Нефати, като нокаутира и двамата смелчаги срещу него.

След тази победа 36-годишният пауърлифтър, който има и една битка по правилата на бокса зад гърба си, предизвика друг носител на титлата “Най-силния човек на света” Мариуш Пудзиановски.

Еди Хол се справи с двама опоненти наведнъж
Еди Хол се справи с двама опоненти наведнъж

“Мисля, че някой, който има 20 години опит, като Мариуш Пудзиановски, ще е добър съперник за мен. Той е голям и много силен. Няма съмнение в това. Знам, че той е куражлия, а и винаги ми праща съобщения с “бойни” емотиконки”, заяви Хол пред “МSN”.

47-годишният Пудзиановски има 17 победи в 27 професионални ММА битки и е познат като лицето на елитната полска бойна организация KSW.

“Не обмислям преминаване в бокса. Фокусирал съм се върху ММА и това ще бъде ново предизвикателство за мен. Еди може да дойде в ММА клетката и да премерим сили!”, отговори ветеранът за “Daily Star”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички