Детски спортен лагер Синьо лято 2024

Детски спортен лагер Синьо лято 2024

Уникалният камп Синьо лято с две седмици през юни и една в юли

Първи стъпки във волейбола, занимания по плуване и кондиционни тренировки за изграждане на двигателна култура. Творчески дейности, астрономия и срещи с известни лица на спорта. Какъв по--приятен начин да уплътним времето на малчуганите на възраст от 6 до 12 г. в първите две седмици от лятната им ваканция?

Четвъртото издание на първия по рода си целодневен детски лагер „Синьо лято в Garitage Park“ предстои, подарете на децата си незабравимо преживяване, което включва:

• Тренировки по волейбол

• Тренировки по плуване

• Кондиционни тренировки

• Занимателни лекции

• Творчески дейности

• Култура и изкуство

• Мотивиращи срещи със звезди на българския спорт

Спортно-образователния лагер е с продължителност 5 дни (от понеделник до петък, от 9 до 17 ч) и тази година ще се проведе в по-ограничено издание от 3 седмици – две в месец юни (17 – 21 и 24 – 28 юни) и една в юли (22 до 26 юли). Причината е европейското първенство по волейбол за момчета под 18 г., което ще се проведе от 10 до 21 юли в спортна зала „Левски София“.

Георги Петров отново ще води Мастър клас
Георги Петров отново ще води Мастър клас

Така две юнски седмици ще обхванат децата от 1 до 6 клас, в третата пък може да се запишат и малко по-големи, които приключват училище по-късно. През юли ще проведем и т.нар. Мастър клас за трениращи вече деца с участието на изявен волейболен специалист.

„Синьо лято в Garitage Park“ е подходящ за всички любознателни деца с интерес към спорта на възраст от 7 до 14 г. Акцентът е върху волейбола, но програмата включва също и кондиционни тренировки и плуване в спортен център Garitage. Освен това имаме лектори, които споделят своя опит по един наистина подходящ за децата опит. Как се изграждат спортните герои, магията на спорта, която по превърна в индустрия за милиарди евро. Отново ще ни гостуват компетентни лектори и мотивиращи герои в различни дисциплини. Досега в рубриката „Гост на седмицата“ са участвали звезди като Димитър Бербатов, Йордан Йовчев, Цветан Соколов, Александър Николов, Петър Стойчев, Невяна Владинова, Елица Василева и др.

В рамките на седмицата 24 – 28 юни ще проведем и волейболен мастър клас за напреднали в този спорт, които искат да научат нещо ново и да се усъвършенстват с помощта на доказани волейболни специалисти. Миналото лято наши гост-лектори бяха Георги Петров и Драган Иванов.

В рамките на целодневния лагер децата ще имат обяд в комплекса и следобедна закуска – плод. За тях ще се грижат аниматори, както и хора от екипа на „Левски София“. В свободното време (обедна почивка) децата четат, рисуват или гледат тематични видеа в конферентната ни зала.

• Момчета и момичета на възраст 6 – 9 г. (за трите седмици)

• Момчета от 10 до 12 г. (за трите седмици)

• Момичета от 10 до 12 г. (за трите седмици)

• Момчета от 12 до 14 г. (за седмицата 22 - 26 юли)

• Момичета от 12 до 14 г. (за седмицата 22 - 26 юли)

Максималният брой деца в група е 15.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички