Левандовски: Оставам в Барса, поне още 2 години ще съм на високо ниво

Левандовски: Оставам в Барса, поне още 2 години ще съм на високо ниво

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски разбираемо привлича вниманието на испански медии, на фона на опитите на каталунския гранд да намали финансовите си задължения през лятото. 35-годишният полски футболист е сред най-високо платените състезатели на Барса, но няма намерение да напуска клуба, съобщава местният вестник "Мундо Депортиво".

"В настоящия момент се чувствам много добре. Не се чувствам по-различно от преди три или четири години. Така е и на тренировките. За мен е много важно да се подготвям добре физически, а тактическата подготовка също е много важна. Ключово е обаче да сме много силни като отбор", коментира Левандовски.

Селекционерът на Полша се заяде с Барселона и Чави заради Левандовски
Селекционерът на Полша се заяде с Барселона и Чави заради Левандовски

"Мисля, че мога да играя поне още две години на най-високо ниво. Ако един ден видя, че не съм достатъчно добър, аз първи ще го кажа. Преди 15 години започнах да работя и да се грижа за себе си, така че сега да мога да си позволя да играя още два или три сезона", продължи полякът.

"За мен положението е много ясно. Искам да печеля с Барселона и съм сигурен, че през следващия сезон ще сме по-силни и ще спечелим трофеи. Винаги искам да съм най-добър не само за себе си, но и за съотборниците си. Сигурен съм, че този отбор може да спечели титли през следващия сезон, защото виждам какво правим всеки ден. Това е още по-важно за мен, защото това е клуб, който нося в сърцето си. Искам да дам още много неща на отбора и на клуба", каза още Роберт Левандовски.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички