Гледай на живо

Вълнуващи сблъсъци ще решат спора в една от най-трудните групи - на живо от Германия с последните новини преди мачовете от група "B"

Макгрегър не е впечатлен от нов шампион в UFC

Макгрегър не е впечатлен от нов шампион в UFC

Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър не се изказа ласкаво за новия носител на титлата в дивизия перо Илия Топурия.

“И той (Топурия) да ходи на майната си! Въобще не ме интересува! Напомня ми на малкия глупак Артьом Лобов”, заяви ирландецът по време на онлайн стрийм на “Duelbits”, когато бе попитан от фен какво мисли за Топурия.

Грузинецът спечели титлата в категорията, в която шампион бе и Конър преди време, през февруари 2024-а с нокаут над Александър Волкановски. Боецът с прякор Ел матадор няма загуба в професионалния ММА, но изглежда това не е достатъчно впечатляващо за нокаутьора от Дъблин.

“Топурия не е шампион по мое мнение. Може и да има колан, но той е без значение. Не виждам никакъв интерес към него. Мисля, че Холоуей е прекалено бърз и ще го пречупи, ако се бият. Холоуей вече го е правил. Държеше титлата дълго време”, допълни Макгрегър.

Топурия на няколко пъти публично е изразявал желанието си да кръстоса ръкавици с Макгрегър в октагона. Към момента пребиваващият от дълго време в Испания спортист няма насрочена битка, но пък Макгрегър има. Супер-звездата на смесените бойни изкуства ще се завърне на 29-и юни в двубой с бившия шампион на “Белатор” Майкъл Чандлър.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички