Любо Минчев: Пълна катастрофа

Любо Минчев: Пълна катастрофа

Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев изрази своето мнение след поражението на своя тим от Рилски спортист с в решителния пети двубой от полуфиналната им серия. Така плевенчани отиват в спора за бронзовите медали срещу тима на Черноморец.

Рилски отстрани Спартак и си заслужи нов шанс за историческа първа титла
Рилски отстрани Спартак и си заслужи нов шанс за историческа първа титла

“От самото начало не направихме нищо от това, което трябваше да направим. На полувремето стояхме само на точка, но играхме изключително слабо в нападение. 25-ата минута също бе една точка разлика, а след това - пълна катастрофа. Честитя на отбора на Рилски, не искам да омаловажам техния успех, но ние доста им помогнахме по начина, по който играхме в петия мач. Тошков не игра чак толкова добре в началото и на старта на третата четвърт. Имаше липса на организация.

Не е само той виновен. Просто всичко се изгуби като акцент. Повтарям се - от самото начало се загуби, не е само в края. Не смятам че сме играли слабо в защита. Накрая те вдигнаха разлика. Те нямаха вкарана тройка до средата на последната четвърт. Беше ясно, че напрежението ще е върху тях. Ние не се възползвахме и ги улеснихме. Всеки иска да играе пред пълни трибуни. Играчите и треньорите сме под напрежение и трябва да можем да играем под такова. Това не може да бъде извинение”, заяви Минчев.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Още от Баскетбол

Виж всички