Алегри се е извинил на атакувания журналист, обявиха двамата в обща позиция

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри и редакторът на “Тутоспорт” Гуидо Вакиаго са изяснили своите позиции и са разрешили конфликта, който възникна между двамата в последните дни. Вчера италианските медии съобщиха, че след финалът за Купата на Италия, който бе спечелен от “старата госпожа”, Алегри е крещял и отправил заплахи към Вакиаго.

Алегри заплашил журналист след мача с Аталанта: Ще дойда и ще те ударя
Алегри заплашил журналист след мача с Аталанта: Ще дойда и ще те ударя

“По отношение на събитията, които последваха мача Аталанта - Ювентус и конфронтацията между Масимилиано Алегри и редакторът на “Тутоспорт” Гуидо Вакиаго, която стана обществено достояние във вчерашния ден чрез медиите, двамата заявяват, че двамата са разговаряли и са разрешили по между си неприятната ситуация. Те са изяснили всички аспекти на своето сътрудничество, както и чувството на отговорност. Алегри е изразил своето съжаление за случилото се в сряда вечер, като е обяснил, че не е искал да заплашва или обижда Гуидо Вакиаго. По този начин двамата са възстановили атмосферата на сърдечност и взаимно уважение, както на лично, така и на професионално ниво,” се казва в официална обща позиция на двамата, изпратена до италианската национална агенция “АНСА”.

Стана ясно наказанието на Алегри
Стана ясно наказанието на Алегри

Все пак очакванията продължават да бъдат Масимилиано Алегри да се раздели с Ювентус в следващите дни и начело на “старата госпожа” от лятото да застане Тиаго Мота.

Ювентус може да уволни Алегри още сега след снощните изцепки на треньора
Ювентус може да уволни Алегри още сега след снощните изцепки на треньора
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички