Гледай на живо

Евро 2024: Нидерландия - Франция 0:0

Гигант (Съединение) без четирима за гостуването в Казанлък

Гигант (Съединение) без четирима за гостуването в Казанлък

Гигант (Съединение) гостува на Розова долина в мач от междинния 35 кръг на Югоизточната Трета лига. Двубоят е от 18:00 часа в Казанлък.

И за този двубой в отбора на Гигант има няколко футболисти с различни проблеми. Георги Коев усука коляно при последната победа срещу Карнобат с 4:0 и не е тренирал от няколко дни.

Тежка контузия помрачи изразителен успех на Гигант
Тежка контузия помрачи изразителен успех на Гигант

Капитанът Никола Марин ще бъде под въпрос до последно, след като продължава да се възстановява от контузия, която му попречи да играе и срещу Карнобат. Красимир Здравков изтърпява втори мач наказание от общо трите, които получи, а Здравко Жилов все още не е на разположение на треньорския щаб.

"Поредният тежък и важен мач, защото всеки един двубой е важен. Розова долина е сериозен противник, който има изграден стил на игра. Домакините разполагат с опитни футболисти, които са играли на високо ниво. Единственото ми притеснение е от времето. Прогнозата е за доста студено за сезона време и за непрестанен дъжд, а след 18:00 часа вечерта температурите ще паднат още повече. Дано времето позволи да играем нормално, в противен случай ще бъде постоянна битка и страх от евентуални контузии", коментира Манол Георгиев.

Манол Георгиев: Ще е интересно
Манол Георгиев: Ще е интересно

"Няма как момчетата да не са изморени в края на сезона. Остават ни още четири мача, включително и този утре. За 8 дни ще изиграем три двубоя, което почти оставя отборите без време за възстановяване, но вече сме на финалната права", допълни още наставникът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички