Локо (Сф) скочи срещу Кабаков

Локо (Сф) скочи срещу Кабаков

Ръководството на Локомотив (София) излезе с декларация срещу назначението на Георги Кабаков за рефер на двубоя от efbet Лига с ЦСКА 1948.

"Ръководството на ФК „Локомотив София 1929"АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на Г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Ефбет Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купа България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира. Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашият клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК"Локомотив София 1929"АД", написаха "железничарите".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички