Любо Ганев посети Казанлък

Любо Ганев посети Казанлък

Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев пристигна в Казанлък, за да подкрепи младите ни таланти от ДЮШ, като им пожелае успешен сезон. Любо Ганев гостува в зала "Багира" преди неделната среща на девойките-старша възраст на ВК Казанлък, който стартира полусезона с успех от 3:0 над  състава на Сливен. За да окуражи волейболните “рози“, Ганев приветства състезателките и похвали усилията на новото волейболно ръководство в града на розите за запазване на школата и развитие на спорта сред подрастващите.

На изпращане, легендата в българския волейбол раздаде множество автографи и направи десетки снимки и селфита с децата и почитателите на волейболната игра.

Във волейболния клуб на Казанлък тренират близо 100 деца от Казанлък в различните възрасти: момичета до 11 години, детски и миниволей, прекадетки и девойки. Президент на клуба  е Милен Бъчваров. Неговите намерения и на треньорите от школата на Казанлък е да продължат добрите традиции за популяризирането на волейболния спорт в града на розите и участие на отборите в различните първенства на БФВ.

“Волейболен клуб "Казанлък" и зала "Багира" очакват децата на Града на розите за попълване на своите състави.

Ако обичате този популярен и красив спорт, записването за тренировки продължава.

Набираме деца за школата ни, родени 2012, 2013 и 2014 г. С малките състезатели на „Казанлък“ ще работи треньорът Методи Маринов. Девическите състави са поверени на Васил Чилов.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В СПОРТНА ЗАЛА "БАГИРА" ДО СПОРТЕН КОМПЛЕКС "СЕВТОПОЛИС”!”

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти