ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Президентът на Европейската гимнастика Фарид Гаибов награди Красимир Дунев и Йордан Йовчев

Президентът на Европейската гимнастика Фарид Гаибов награди Красимир Дунев и Йордан Йовчев

Президентът на Европейската гимнастика Фарид Гаибов награди Красимир Дунев и Йордан Йовчев за отличната организация на Конгреса на централата в София. 

Президентът на БФ Гимнастика Дунев и генералният секретар Йордан Йовчев получиха плакети за домакинството на събитието заедно с Николай Игнатов, координатор на международните събитие, организирани от федерацията, и с Пети Накева, международна дейност към българската централа. 

Във втория ден делегатите на Конгреса на Европейската гимнастика приеха докладите на президента, на Техническия комитет и на председателите на медицинските комисии. Бяха обсъдени и одобрени финансите за 2022 година, прогнозата за 2023 и бюджетите за 2024 и 2025 година. 

Титли "Почетни членове" бяха присъдени на Мария Петрова-Михайлова (България), Хана Лискарова (Чехия), Владимир Земан (Чехия), Бернардо Томас (Португалия), Ога Киселовицова (Словакия), Мирча Думитру Апозан (Румъния), Моника Витхоф (Германия), Андреа Шинко (Унгария), Хайди Мари Таксдал (Норвегия) и Мария Стал (Швеция). 

Домакин на следващия Конгрес на Европейската гимнастика на 28 и 29 ноември 2025 година ще бъде Прага (Чехия).

Снимки: БФГимнастика

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти