Гледай на живо

Очаквайте в 12:00 "Черно-бяла" Коледа 2023

Рони се присмя на слухове за “застрашаваща кариерата” контузия

Рони се присмя на слухове за “застрашаваща кариерата” контузия

Рони О’Съливан се присмя на статия в английския “Дейли експрес”, озаглавена: “Ракетата има застрашаваща кариерата контузия и говори за бъдещето си”.

Гения от Чигуел коментира в социалната мрежа Х (бившия Туитър): “Ще се видим в сряда и на още много, много предстоящи турнири”, като придружи текста със смеещ се емотикон.

В действителност О’Съливан говореше след победата си над Андрю Паджет с 4:0, че страда от болки в десния лакът. Този проблем е известен като “тенис лакът”, а всъщност става въпрос за латерален епикондилит и причината е прекалено натоварване върху самата част на ръката. Това е типично за тенисистите, но и снукър играчите могат да страдат от него, тъй като при тях също е налице прекомерно напрягане.

В случая на О’Съливан обаче по-скоро контузията се е получила в страничните му спортни авантюри и най-вече планинско колоездене. Той обясни, че ще използва инжекции за потушаване на болката през седмицата по време на Откритото първенство на Англия, а след този турнир ще направи рехабилитация.

Последвайте канала ни в

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти