Жената и вуйчото на Бадр Хари също пристигат в Бургас

Жената и вуйчото на Бадр Хари също пристигат в Бургас

Голямата звезда на GLORY Бадр Хари пристига в България на 5 октомври, като с него освен треньора Майк Пасение, кондиционен треньор, масажист, лекар и охрана, идва и част от семейството му.

Турски секссимвол идва в Бургас заради Бадр Хари
Турски секссимвол идва в Бургас заради Бадр Хари

С “лошото момче” на световната организация идва очарователната му съпруга Дафне и вуйчо му Абделкадер, който държи да подкрепи племенника си край белия ъгъл. Връзката между Бадр и Абделкадер е много силна, което е известно и за на-близките приятели на легендарния кикбоксьор. Абделкадер, който е търговец в Амстердам, често пътува с Бадр и до Мароко, където семейството гостува в кралска резиденция, собственост на кралската фамилия.

Бадр Хари се качва на ринга в Бургас
Бадр Хари се качва на ринга в Бургас

Както Бадр, така и съпругата му Дафне, ще посети за първи път в България, а в плановете на красивия топмодел от Амстердам е следващото лято да доведе и трите им дъщери. Момичетата засега остават в Нидерландия.

За Бургас ще пътуват и близо стотина мароканци, едни от най-верните фенове на Бадр, които живеят на различни точки по света. Сред желаещите да пътуват до Бургас и зала „Арена Бургас“ е 20-годишния принц Мулай Хасан, син на крал Мохамед VI, който е един от най-големите фенове на Бадр Хари. Към този момент обаче от консулството на Мароко мълчат за евентуално посещение у нас на кралския наследник.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти