12 940 лева събрани само на мача Марек Юнион-Ивкони и ЦСКА! В продажба се екипите, с които играха

12 940 лева събрани само на мача Марек Юнион-Ивкони и ЦСКА! В продажба се екипите, с които играха

12 940 лева е точната сума събрана от благотворителния двубой Марек Юнион-Ивкони и ЦСКА, игран тази събота в залата в Дупница. 

„Набраните средства са само от двубоя и са вече по сметката на бившият ни играч Бранимир Баев, който продължава лечението си в турска клиника. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ! ВИЕ СТЕ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА!“, информираха от клуба на своята фейсбук-страница.

ЦСКА спечели с 3:2 гейма двубоя, като и двамата треньори Найден Найденов и Александър Попов заложиха в игра на всичките си играчи. От дупнишкия тим отсъстваха либерото Димитър Механджийски, който се готви за световното университетско първенство по плажен волейбол и либиенцът Мохамед Геруаш, който Фланелките от мача, с автографи от играчите са вече в продажба. е с националния си отбор. От „червените“ пък отсъстваше либерото Мартин Божилов, който е с националния отбор на България за олимпийската квалификация в Китай. Повторен дебют с екипа на дупничани направиха завърналите се Цветелин Цветанов и Димитър Дулчев. Двата отбора играха със специални екипи, с логото на кампанията „Да дарим надежда за живот“ и с номер 7, с който игра в състезателната си кариера Барни, както е известен във волейболните среди Баев. 

От днес, екипите, които са с автографи на играчите, се продават по 100 лева, като всеки желаещ може да закупи от офиса на „Юнион-Ивкони“, намиращ се на пл.Свобода , х-л „Рила“ (ниско тяло), до изчерпването им. Сумата от продажбата им веднага ще бъде внесена по сметката на Бранимир Баев.

zadupnitsa.com

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти