Шокиращата изповед на Жизел Бюндхен за стреса в модата и развода с Том Брейди

Шокиращата изповед на Жизел Бюндхен за стреса в модата и развода с Том Брейди

Жизел Бюндхен разкри,че вече “живее” в най-откровеното си интервю за развода си с Том Брейди досега.

43-годишноят супермодел започна да се среща с 45-годишната футболна звезда през 2007 г. и беше с него повече от десетилетие, преди двамата да потвърдят, че се развеждат през октомври 2022 г. 

В интервю за CBS News Sunday Morning, тя сподели, че щастливо се е пренесла в нова ера от живота си и описа подробно как двойката се е „отдалечила“ преди раздялата им – казвайки: „Мисля, че преди просто оцелявах , а сега живея, което е различно.“

Том и Жизел имат две деца - Вивиан (10) и Бенджамин (13) - докато той има и по-голям син, Джак (15) от предишната си връзка с Бриджит Мойнахан. 

Жизел направи крачка назад от моделството, за да отгледа децата си и сега се завърна в света на висшата мода. 

Брейди шокира целия свят, когато за първи път обяви края на кариерата си през 2022 г. - решение, което той отмени само седмици по-късно.

Според слуховете Жизел му е поставила ултиматум да сложи край на кариерата си, в противен случай бракът им ще приключи.

Той обяви края за втори и последен път през февруари 2023 г.

Говорейки за решението за развод, моделът каза: „Мисля, че не е това, за което мечтаех и на което се надявах. Родителите ми са женени от 50 години и много исках това да се случи..

„Но мисля, че трябва да приемеш, че понякога знаеш, че понякога растете заедно, понякога се разделяте… искам да кажа, той е бащата на децата ми, така че винаги му желая най-доброто и съм толкова благодарна, че ми даде прекрасни деца."

Жизел разкри и подробности за огромния стрес по време на кариерата й на модел, което я е довело до моменти, в които е мислила да „скочи от прозореца“.

Тя каза: Не можех да дишам. Чувствах, юе се задушавам. 

„Живеех на деветия етаж и трябваше да се качвам по стълбите, защото се страхувах, че ще остана в асансьора и няма да мога да дишам... Знаете ли, когато не можете да дишате, дори когато прозорците са отворени, чувстваш, че не искаш да живееш така, разбираш ли какво имам предвид..."

Говори се, че Жизел се среща с инструктора по жиу-джицу Хоаким Валенте - спекулациите се подхранват от честите им публични виждания заедно, включително при пътувания до Коста Рика.

Докато Том продължи със супермодела Ирина Шейк, като техният романс беше разкрит през август.

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти