Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Зов за помощ за бивш волейболист

Зов за помощ за бивш волейболист

Бившият волейболист на Монтана Бранимир Баев се бори за живота си. Играчът има злокачествен тумор в прасеца, с който е диагностициран преди две години.

В момента Баев е в турска клиника, където дават надежда за възстановяването му. На месец престоят е 30 000 евро, за три месеца са нужни 90 000. Приятели на посрещача подеха кампания за събиране на средства в негова помощ. Публикуваме апела им:

"Здравейте, приятели, преди около две години научих за тежката съдба, която сполетя моят приятел и колега Бранимир Баев!!! Всеки, който го познава, знае какъв силен и здрав мъж е - неслучайно му казват Барни, но за съжаление след продължителни болки в крака, лекари установяват, че има злокачествен тумор в прасеца. От този момент започва неговата битка с тази коварна болест! Вече втора година той и семейството му се борят. В момента Барни е в турска клиника и лекарите са обнадеждени и сигурни, че ще убият рака. Човешкият живот няма цена, но за съжаление месечната сума, която е необходима за лечението му, възлиза на 30 000 евро - за тримесечен престой в болницата са нужни 90 000 евро. Искам да отправя една молба към всички Вас: моля ви да помогнем!!! Нека с общи усилия да успеем да дарим надежда за живот на този млад мъж!!!".

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти