Гоце Делчев приема четвъртия тенис турнир на Уикенд тур за 2023

Гоце Делчев приема четвъртия тенис турнир на Уикенд тур за 2023

Четвъртият турнир от поредицата на Weekend Tour за 2023 ще се проведе в град Гоце Делчев този уикенд. След тенис почивката в Созопол през май, сега любителите на тениса от цялата страна обръщат погледа си към кортове с изкуствена трева на UVA Nestum Wine & Spa за UVA Nestum Open 2023.

За битката за 250 точки в ранглистата на ITL ще се включат 18 играча. Турнирът започна с тренировки, като за събота, 10 юни, са насрочени мачовете от групите и основната схема. Финалът е предвиден за следващия ден, като победителя в турнира ще получи безплатна ваучер за почивка, а финалистът - вино от винарската изба Uva Nestum.

Турнирът се играе във формат 2 от 3 сета в квалификациите. При мъжете фаворит е Велчо Миронов от Казанлък, който достигна полуфинал на ИТЛ500 турнира в Казанлък през май и четвъртфинал през април.

Турнирът UVA Nestum Open е четвъртият подред от сезон 2023 и ще даде възможност на участниците и техните семейства, да съчетаят тенис с релаксираща почивка в изумителната долина на река Места в полите на Пирин. Комплексът, на който ще се проведе събитието предоставя  пълен набор от удобства, включително басейн, спа, луксозни стаи и апартаменти и страхотно вино.

След развръзката на UVA Nestum Open, Weekend Tour ще се насочи към Хисаря за Hissar Open 2023 в категорията ITL250. Турнирът ще се проведе от 30 юни до 2 юли и е отворен за всички желаещи, независимо от тяхното ниво на игра. Може да се запишете от сайта на Weekend Tour и да се запознаете с пълния календар от събития за годината.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти