Джизъса призна: Влюбен съм в Ивана, дъщерята на Ванко 1

Джизъса призна: Влюбен съм в Ивана, дъщерята на Ванко 1

Благой Георгиев отново е влюбен! В средата на май в медиите се появи информация, че прясно разведеният бивш футболист има авантюра с доста по-младата от него Ивана, дъщеря на Ванко 1.

Тогава бившият пловдивския рапър категорично отрече наследницата му да има връзка с Джизъса и дори се зарече, че ще му избие зъбите, ако се приближи до Ивана.

Любопитното в случая е, че Благой поддържа зъбите си от цирконий именно в клиниката по дентална и естетична медицина на Иван Главчев, както е цялото име на Ванко 1, в Града под тепетата.

Сега обаче тези слухове се потвърдиха, а признанието направи самият Благой Георгиев пред Гала в предаването й на “На кафе”.

"Да, влюбен съм - заяви победителят в последното издание на "Сървайвър". - Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно.", сподели той пред Гала тази сутрин.

Джизъс има два брака зад гърба си и 4 деца от 3 различни жени. Той беше сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са първите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба. Първият брак на Георгиев бе с рускинята Естер Омерова, от която има син Ела, с когото не поддържат връзка. След това той се залюби с преймейтката Златка Райкова, която също му роди син - Благой. Те непрекъснато пускаха общи снимки в социалните мрежи, но се оказа, че животът на семейни начала не върви гладко и в началото на 2022 година двамата са разделиха. Бившият футболист обаче не стоя дълго на сухо и на 25 юни вдигна сватба с новата си любов - 15-години по-младата Полина. Тяхното щастие продължи само година, а брюнетката изплю камъчето за причината за развода, която едва ли е изненада за някого 0 Джизъса просто има нова жена…

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти