Горе главата, Иване!

Както и да завърши сезонът, този драматичен епизод ще се помни дълго. Последни секунди, удар покрай вратата на Иван Турицов, а сетне последният съдийски сигнал, събрал в себе си много армейска мъка. Куп хора се събраха тук и там да коментират дузпата, да анализират кой, защо и как.

Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута
Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута

Болшинството подкрепят Турицов, макар че в кошера от мнения може да се прочете какво ли не. Не бива вината за провала на "Армията" и изпуснатото първо място да се стоварва върху сърцатия защитник. Първо, както гласи клишето, и най-добрите в световен план пропускат решаващи дузпи. Второ, нека всеки се постави на мястото на Турицов - на бялата точка в сто и някоя минута, половин България те гледа, без право на грешка.

31 ЦСКА - София 1:1 ЦСКА 1948 I

Иван Турицов винаги се е раздавал на максимум, винаги е бил коректен, винаги е бил професионалист. Пропусна, случва се. Другия път ще вкара. Горе главата, Иване! 

Илич: Голям шок за нас, беше ни страх и сега се надяваме друг да ни помогне
Илич: Голям шок за нас, беше ни страх и сега се надяваме друг да ни помогне

Сега отборът на Саша Илич трябва да се събере за последния бой - срещу Левски, да зарадва Червена България с победа в дербито и чак тогава да хвърли око към случващото се във варненския квартал "Чайка". Защото напоследък армейската общност твърде много обърна внимание на другите, а същевременно във важни мачове червеният отбор пропиля цели полувремена и загуби много важни точки в борбата за титлата.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Startphoto

Още от БГ Футбол

Виж всички