Павел Владев ступа узбекистанец на MAX FIGHT 54

Павел Владев ступа узбекистанец на MAX FIGHT 54

Павел Влаев спечели с ТКО срещу представителя на Узбекистан Фируз Почаев на галавечерта MAX FIGHT 54 в Пловдив. Реферът на ринга Станислав Бахчеванов сложи край на битката секунди преди края на първия рунд, когато вече превъзходството на българина беше отчетливо и само щеше да донесе ненужни допълнителни щети на опонента му.

Почаев опита да изненада съперника с опит за събаряне и след секунди го осъществи, но Владев се изпарви моментално. Узбекистанецът не изпускаше захвата си и скоро направи втори тейкдаун, а при третия прихвана българина с риър-некед-чоук.

Владев не само издържа на атаката, но и контрира с граунд-енд-паунд, за да наелектризира феновете си в залата. Българинът влезе в гарда на съперника и се опитваше да го налага от горна позиция, но и трябваше да внимава за “чукове” от страна на Почаев.

Тежко дясно попадение право в лицето на противника позволи на Владев да поеме контрол върху събитията, като той захвана узбека в гръб и почна да го налага в слепоочията. Реферът Станислав Бахчеванов реши да сложи край на битката, защото Почаев не се защитаваше интелигентно и нямаше нужда да поема още поражения.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти