Гледай на живо

Гледайте на живо мачовете в Шампионската лига тук!

Интерактив Тенис с нов сайт за любителската тенис общност

Интерактив Тенис с нов сайт за любителската тенис общност

Интерактив тенис обнови изцяло сайта си за любители тенисисти, като им дава възможност да се съревновават с играчи от цялата страна в регионални шампионати и национална ранглиста. Всички потребители имат възможност бързо и лесно да се запишат за предстоящо състезание в удобно за тях време и място, както и да се свързват с нови опоненти.

“Новият сайт е следващата стъпка в еволюцията на общността ни. След серия тестове и обратна връзка на наши участници, взехме решение, че е време Интерактив Тенис да предложи качествено ново преживяване на любителите тенисисти. Да преминем към съдържание с фокус върху общността, статистика за играчите и медийно отразяване.”, споделя основателят и мениджър на Интерактив Тенис, Ивайло Цанков.

Любителите на тениса ще участват на повече турнири, ще подобряват уменията си и ще играят с още по-разнообразни играчи. Организацията провежда турнири в големите градове - София, Варна, Пловдив и Казанлък, а от 2021 г. стартира и с тенис почивки в Халкидики, Гърция. През 2023 г. планират да навлязат и в други региони с разнообразни формати за игра. С това целят да насърчат по-голяма активност и развитие на любителския тенис в страната.

“Първа стъпка в посока разрастване на общността е стартирането на новата ни платформа, изградена изцяло от нулата. Тя ще ни позволи поетапно да добавяме функционалностите, които потребителите заслужават да видят в един спортен сайт на професионално ниво. А благодарение на нашите спонсори и партньори, ще достигнем до нови играчи, които са запалени по тенис състезанията.”, допълва Цанков.

Сред новите функционалности са лесното и бързо търсене на предстоящи турнири, възможност за въвеждане на резултати от срещите и подробна история на играчите по турнири, изиграни срещи и получени точки от участия.

Всеки любител на тениса може да се включи в турнирите на Интерактив Тенис, според нивото си от тук.

*Интерактив Тенис е най-голямата общност за любителски тенис в България. Създадена през 2012 г. като организация за турнири, днес сайтът е мястото, където над 2500 любители от цялата страна се забавляват, играят на турнири и споделят обща страст - тениса. Sportal.bg подкрепя Интерактив Тенис, като вече 10 години е и официален медиен партньор на организацията.

Още от Тенис

Виж всички