ЦСКА без проблеми срещу Казанлък в полуфинал №1 в "Демакс" лигата

ЦСКА без проблеми срещу Казанлък в полуфинал №1 в "Демакс" лигата

Волейболистките на ЦСКА направиха първа стъпка към достигане на пореден финал в женската "Демакс" лига. Момичетата на Юлия Иванова и Тони Зетова сразиха категорично Казанлък Волей с 3:0 (25:11, 25:19, 25:13) в първия мач от полуфиналния плейоф помежду им, игран този следобед в зала "Васил Симов".

Така "червените" поведоха с 1-0 победи в серията, която се играе до 2 успеха от 3 мача. Всичко може да реши още в сряда (29 март) когато ЦСКА ще гостува на Казанлък във втората среща от полуфиналния плейоф в зала „Багира“. Двубоят е от 18,00 часа.

Единственият момент, в който гостенките от Казанлък съумяха да внесат някакво напрежение в редиците на ЦСКА, бе в началото на срещата. "Розите" взеха аванс от 9:7, но последва убийствена серия от страна на "червените", които до края на гейма позволиха на съперника да вземе само още две точки и го затвориха с категоричното 25:11. Втората част бе малко по-равностойна, но отново бе спечелена от домакините с 25:19. По сравнително сходен начин като първия гейм се разви и третия, когато ЦСКА направи много силна серия и от 14:11 сложи точка на спора след 25:13 и 3:0.

ПЪЛЕН ЗАПИС - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички