Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Гаджето на Нагелсман също се оказа проблем за Байерн

Гаджето на Нагелсман също се оказа проблем за Байерн

Приятелката на Юлиан Нагелсман е била една от причините за липсата на хармония между досегашния наставник на Байерн (Мюнхен) и футболистите му. На това мнение е бившият играч на клуба Маркус Бабел във връзка с раздялата между специалиста и баварците. Вчера 35-годишният треньор беше уволнен, а на негово място вече беше назначен Томас Тухел.

Въпросната дама е Лена Вюрценбергер, а проблемът е, че тя е журналист. Любимата на Нагелсман работеше за “Билд” и при неговото идване начело на тима отразяваше новините за шампионите. След като двамата започнаха да излизат и се превърнаха в двойка, тя се оттегли от ролята си на репортер по темата за Байерн. След това даже 30-годишната жена изобщо напусна германския таблоид.

Футболистите обаче се притеснявали, че заради близостта й с наставника тя може да научава информация “от кухнята”.

“Знам, че връзката на Нагелсман с репортер на “Билд” е било сериозна тема за дискусии в съблекалнята на Байерн - заяви Бабел пред “Блик”. - Фактът, че той е с нея, не се е приемал добре. Липсвало е доверие от страна на състезателите, като те са се страхували да комуникират свободно помежду си. Страхували са се, че всичко казано ще излезе в пресата”.

Лена и Юлиан са двойка от миналата година, но едва наскоро наставникът се разведе със съпругата си Верена. Те бяха семейство през последните пет години, а иначе бяха заедно още от тийнейджърските години.

Дори тези дни Нагелсман и Лена са били на ски в Австрия, когато се е разчуло за предстоящото му уволнение.

Тухел: Този отбор на Байерн може да спечели всички трофеи - дори титлата в Англия
Тухел: Този отбор на Байерн може да спечели всички трофеи - дори титлата в Англия
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички