Гледай на живо

Кой ще е последният участник в efbet Лига: Берое или Спортист (Своге) - на живо от Велико Търново със стартовите състави

Тити Папазов: Утре излизаме за победа, имаме своите шансове срещу ЦСКА

Президентът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов бе първият, който получи думата на днешната извънредна пресконференция преди финала за Купата на България между "сините" и ЦСКА утре вечер от 18:00 часа, който е и новият час за старт на сблъсъка. Ето какво каза Папазов с откриващите си думи в Пресклуб "България":

ЦСКА и Левски дадоха съвместна пресконференция преди големия финал
ЦСКА и Левски дадоха съвместна пресконференция преди големия финал

"Аз съм много доволен, защото когато се роди тази идея, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани. Затова, че нивото на нашия баскетбол явно не е дорасъл "Арена София" да е трибуна на такъв турнир като Купата на България. Аз съм приятно изненадан от посещаемостта и от атмосферата. Причина за това е изравнената класа на отборите. Дори една разколебана игра през първото полувреме на отбора на Ямбол не може да замъгли много силното представяне от всички и интригуващите двубои.

Безкрайно съм щастлив, че Левски е на финал. Ако някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на финала за купата, през март никой не е вярвал. Ние поставихме много висока цел - да запазим отбора, защото имахме ангажимент към хора, които са защитавали Левски. Едно прекратяване участие на Левски оттуку нататък ще бъде пагубно във всяко едно отношение. Целта беше да оцеляваме. Имахме низ от положителни съвпадения. С по-скромни възможности направихме отбор и това е огромна награда за всички. Утре излизаме за победа и смятам, че имаме своите шансове", заяви Папазов.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти