Ръководството на Левски излезе с информация за новите акции

От Левски излязоха с нова информация относно важната за съществуването на клуба кампания "Акции"23". Тя е породена заради многобройните запитвания от настоящи акционери. 

Левски пусна имейл и телефон за новите акции
Левски пусна имейл и телефон за новите акции

Ето какво пише в официалния сайт на клуба:

Левскари, 

Заради многобройните запитвания от акционери на "Професионален футболен клуб Левски" АД, споделяме с Вас реда, по който настоящите акционери могат да раздробят притежаваните от тях временни удостоверения или акции на по-малки пакети, които впоследствие да прехвърлят (джиросат). 

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на дружеството преди провеждането на предстоящото общо събрание на 06.04.2023 г., те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличаване на капитала на дружеството. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да замени настоящото Ви временно удостоверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви позволи да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас. 

Бланка-молба-за-замяна-на-ВУ 

Молбата следва да отразява точния номер на временното удостоверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата заедно с оригиналното временно удостоверение или акции се подават на място в административната сграда на клуба в гр. София, ул. "Тодорини кукли" № 47. 

Крайният срок за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 г. 

Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на дружеството със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 г. 

Бланка-вписване-в-акционерна-книга 

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до кампанията по повод увеличението на капитала на "ПФК Левски" и на мейл akcii2023@levski.bg или на телефони 0884133543 и 0884188632 между 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден", съобщават от Левски.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички