Червен картон за бивш футболист на Ювентус, защото се облекчил на терена

Червен картон за бивш футболист на Ювентус, защото се облекчил на терена

Миналият през Ювентус италиански играч Кристиан Бунино беше изгонен по време на настоящия си отбор Леко, защото уринира край тъч линията. Това се случи в неделя по време на двубоя с Пиаченца (0:0) от първенството на Серия “Ц” - третото ниво на футбола на Ботуша.

Бунино беше собственост на Юве между 2015 и 2018 година, но беше постоянно преотстъпван и не записа нито една официална среща за “старата госпожа”. Торинци купиха нападателя от Про Верчели в сделка на стойност 3,5 млн. евро.

От тази зима Бунино е под наем в Леко. През уикенда той се гласеше да влезе като смяна в двубоя с Пиаченца, но точно преди смяната си усети нужда да се облекчи, но за да не губи време, го направи встрани от терена пред погледите на целия стадион. Един от асистент съдиите сигнализира на главния, който му показа червен картон.

“Той не обиди никого - недоволстваше след мач наставникът на тима му Лучано Фоски. - Знам, че има правила, но пък реферите трябваше да проявят разбиране. Надявах се на само жълт картон. Самият Бунино пък дори не разбра какво се случва”.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти