ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Гореща голфърка създаде свой сайт за възрастни

Гореща голфърка създаде свой сайт за възрастни

Най-красивата голфърка Пейдж Спиранак откри нов начин за печелене на средства. Американката създаде собствен сайт за възрастни на име Onlypaige.com, пише bTV.

Името наподобява на платформата Onlyfans, която през последните години придоби сериозна популярност заради възможността за качване на по-разкрепостено съдържание от страна на потребителите. Всеки, който иска да узнае и види повече за красавицата, може да го направи срещу само 9.99 долара на месец в нейния сайт. Пейдж има цели 3.7 милиона последователи в Инстаграм, а снимките й се радват на огромен брой харесвания.

„Винаги съм искала да дам начин на феновете да се свържат с мен извън социалните мрежи. Тази мечта най-накрая се сбъдна. Този абонамент е вълнуващ начин да се свържат с мен, както никога досега. Той включва всичко от инструкции за голф до всичко, свързано с моето ежедневие, както и зад кулисите“, споделя тя.

В края на 2022 година блондинката оглави Топ 100 за най-красивите жени в известното списание Maxim. В последните години родената в Уийт Ридж, Колорадо голфърка стана популярна именно със снимките си по бельо в социалните мрежи и с оскъдното си облекло по време на турнирите, в които участва.  

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички