Спор за трансфери е довел до уволнението на Томас Тухел

Спор за трансфери е довел до уволнението на Томас Тухел

Спор между Томас Тухел и новия собственик на Челси Тод Боели е довел до уволнението на германеца. Двамата са имали разногласия относно трансферната политика на клуба и в крайна сметка това е довело до раздялата между двете страни, разкрива "Таймс".

След като закупи лонодчани през лятото, Боели развърза кесията за нови попълнения. Той обаче е настоявал да има основна роля при вземане на решенията кои играчи да бъдат привличани на "Стамфорд Бридж". Изглежда това не се е харесало на Тухел, като двамата са имали сериозни разминавания.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Един от основните спорове между тях е бил относно това дали клубът се нуждае от нов халф. Боели е държал да привлече класен футболист в тази зона, докато Тухел е смятал, че в момента това не е приоритет, а по-важно за него е било подсилване на центъра на отбраната.

Всичко това е довело до обтягане на отношенията между двамата, а след неубедителното начало на сезона, Боели стигна и до решението да уволни Тухел и да назначи на негово място Греъм Потър.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички